Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 17 » Семінар учителів математики у Грушківській школі
15:49
Семінар учителів математики у Грушківській школі
Не секрет, що сучасні школярі дещо втратили інтерес до вивчення природничих дисциплін, зокрема математики, тому найважливішою метою проведення позакласної роботи є розвиток інтересу до предмету.
Останніми роками в математиці виникли нові напрямки, які мають не тільки практичне значення, а й великий пізнавальний інте¬рес. Оновлення змісту основного курсу математики покликало оновлення позакласних занять із математики.
Існують і різноманітні форми позакласної роботи з математики: гуртки, факультативи, турніри, естафети, конкурси, олімпіади, екскурсії, позакласне читання науково-популярної літератури, виготовлення математичних моделей тощо.
Для того щоб активізувати позакласну роботу, вчителі постійно шукають і знаходять нові форми роботи: шкільні наукові конференції, робота в Малій академії наук, інтелектуальні ігри.
Учні 7-11 класів Грушківської школи взяли участь у інтелектуальній грі «Я люблю математику, я люблю Україну», підготовлену учителями Дерев’янко О.М. та Толкач К.Г., де продемонстрували своє вміння працювати у команді, неабиякі здібності як з математики, так і з літератури, музики, природознавства.
Районний психолог Дорошко Л.П. провела з присутніми заняття, спрямоване на подолання дитячої агресії.
Методист РМК Олексенко Н.Р. ознайомила учителів математики з листом Міністерства освіти і науки від 14.02.2014 № 1/9-115 «Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2013/2014 навчальному році».

Переглядів: 712 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]