Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 20 » Семінар учителів математики у Баландинській школі
10:08
Семінар учителів математики у Баландинській школі
14 березня на базі Баландинської загальноосвітньої школи відбувся семінар учителів математики по темі «Активізація пізнавальних здібностей учнів на уроках математики». Вчитель Кравченко О.В. провела урок алгебри у 7 класі «Побудова графіків лінійних рівнянь з двома змінними», на якому вдало поєднала розв’язування рівнянь з життям та творчістю Т.Г.Шевченка.
По проблемі семінару виступили вчителі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 Ходоровська С.І. та Косарської загальноосвітньої школи Скічко Т.М. Присутнім було запропоновано взяти участь у інтерактивному спілкуванні з означеної теми.
Уже традиційно учні нашого району є активними учасниками міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». У цьому році до випробування своїх здібностей долучилося 356 учнів, найактивнішими серед яких є учні Кам’янських №1, 2, 3, еколого-економічного ліцею, Косарської, Ребедайлівської, Райгородської, Грушківської загальноосвітніх шкіл. З особливостями проведення конкурсу у цьому навчальному році ознайомила його координатор Ходоровська С.І.
Методист РМК Куценко Н.В. опрацювала лист МОНмолодьспорт України про закінчення 2011/2012 навчального року і проведення ДПА з математики.
Переглядів: 655 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]