Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 31 » Семінар учителів історії у Тимошівці
17:07
Семінар учителів історії у Тимошівці
29 січня 2014 року відбувся семінар-практикум вчителів історії на базі Тимошівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. К.Шимановського. Учасникам семінару була проведена змістовна екскурсія по краєзнавчому центру школи. Відкритий урок у 5 класі на тему: «Чому війна залишилася в пам’яті українського народу» (Погорілий Ю.А., Коваль І.О., Серга Т.В.) був проведений за всіма вимогами Нового Державного стандарту в освіті. Учні ознайомилися з основними подіями Другої світової та Великої Вітчизняної війн, матеріали вдало поєднано з краєзнавчими, що якраз відображало події 70 річної давнини. Учнями було проведено пошукову роботу, записано спогади учасників тих подій.
Інший урок відбувся в 11 класі «Відлига в українській літературі. Шістдесятництво в українській літературі» (Покуль Л.Д., Салогуб Л.М.) на якому вдало поєднано між предметні зв’язки, що сприяло формуванню комунікаційних та творчих компетенцій учнів. Доцільним було використання дослідницького методу, частково пошукового, інтерактивних методів навчання. В обговоренні уроків активну участь взяли Бойко С.А., Шрамко Л.С., Безверха Т.М.
Після уроків відбулося засідання круглого столу на тему: «Використання краєзнавчого матеріалу на уроках історії». Після круглого столу були вироблені рекомендації.
Переглядів: 608 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]