Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Грудень » 13 » Семінар педагогів-організаторів
13:50
Семінар педагогів-організаторів
12 грудня 2012 року відділом освіти спільно з будинком творчості проведено семінар педагогів - організаторів з питань роботи шкільних дитячих організацій до організації та проведення новорічних свят, який відбувся на базі на базі Ревівської загальноосвітньої школи. У семінарі взяли участь методисти будинку творчості, педагоги-організатори зі шкіл району.
Кіян Н.К. в.о. спеціаліста з охорони дитинства звернула увагу на важливість питань захисту прав неповнолітніх та наголосила на виконанні завдань щодо виконання загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року, запросила учасників семінару до співпраці та конструктивного діалогу і обговорила с присутніми проведення зимових свят для дітей із сімей пільгових категорій.
Шваґер В.І. педагог-організатор Ревівської школи презентувала роботу шкільної організації «Берегиня».
Надвірна А.О. методист будинку творчості ознайомила присутніх з роботою дитячих та юнацьких організацій району. Підвела підсумки роботи за рік.
Учнівським самоврядуванням за допомогою педагога-організатора, вчителя музики підготовлено виховний захід «Андріївські вечорниці». На певний час учасники і гості повернулися в минуле, відчули красу українських звичаїв і традицій, поринули в велич народного обряду кусання Калити. Господиня свята запросила до своєї оселі дівчат та парубків. Познайомила з традицією випікання, кусання калити. Лунали веселі пісні та жарти дівчат, хлопців. Бажаючі витанцьовували собі «коня». Всіх пригостили смачною калитою.
У ході семінару було обговорено проблемні питання стану захисту прав дітей, складнощі роботи дитячих організацій і шляхи їх вирішення та обговорили організацію проведення зимових свят. Педагоги-організатори поділилися досвідом організації свят. Усі присутні відмітили ефективність проведення заходу.
Переглядів: 1084 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]