Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 19 » Районний семінар вчителів захисту Вітчизни
16:22
Районний семінар вчителів захисту Вітчизни
11 вересня 2015 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 працював районний семінар вчителів Захисту Вітчизни на тему: "Військово-патріотичні заходи як засіб виховання громадянина України".
Згідно плану роботи семінару, вчителем Клименко О.В. було проведено урок з предмету Захист Вітчизни у 10-А класі. Урок викликав схвальні відгуки від учасників семінару.
Планом роботи семінару передбачалося обговорення питань: «Військово – патріотичного виховання в загальноосвітніх закладах району», підсумки проведення навчально-польових зборів у 2015 н.р. , проведення заходів Дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура) та ін.
Як зазначив методист районного методичного кабінету Морозова В.А., сучасний урок з використанням мультимедійних технологій це сьогодення часу, де вчитель Клименко О.В. показав, як використовуючи мультимедіа можна провести урок. У обговоренні уроку прийняли участь всі присутні, які у своїх виступах зазначили високу майстерність вчителя, стан підготовки учнів з стройової підготовки.
Учасники семінару відвідали шкільний музей «Історії рідного краю та Бойової Слави». Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів.
Учасники семінару подякували адміністрації начального закладу, за теплий прийом та співпрацю.
Переглядів: 498 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]