Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Травень » 3 » Проведено військово-патріотичну спортивну гру "Зірниця"
16:21
Проведено військово-патріотичну спортивну гру "Зірниця"
З метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління та набуття школярами знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Вітчизни 25.04.2012 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 було проведено І районний етап Всеукраїнської військово – патріотичної спортивної гри «Зірниця».
В районному етапі взяли участь команди Кам’янської № 2, Тимошівської, Баландинської, Телепинської, Михайлівської, Ребедайлівської та Лузанівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.
Учні продемонстрували вміння виконувати стройові прийоми згідно з навчальною програмою предмета «Фізична культура», навички з топографічної підготовки за навчальною програмою предмета «Географія» 5-9 класи, виконання дій щодо надання першої долікарської допомоги та рівень теоретичних знань за навчальною програмою предмета «Основи здоров’я» 5-9 класи. У рамках конкурсу проводилися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом.
Всі команди були відзначені грамотами відділу освіти. Перше місце здобула команда Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.
Переглядів: 572 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]