Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 26 » Проведено ювілейну ХХ виставку перспективного педагогічного досвіду «Освіта Кам’янщини- 2015»
10:47
Проведено ювілейну ХХ виставку перспективного педагогічного досвіду «Освіта Кам’янщини- 2015»
З метою розвитку професіоналізму педагогів, підвищення рівня методичної роботи, створення умов для поширення кращого досвіду та новітніх технологій, ознайомлення з досягненнями педагогічних колективів району 25.03.2015 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 проведено ювілейну ХХ виставку перспективного педагогічного досвіду «Освіта Кам’янщини- 2015». В роботі виставки взяли участь заступники директорів шкіл з навчально – виховної роботи, молоді спеціалісти, вчителі..
Учасників виставки привітала завідуюча районним методичним кабінетом Воронова Ольга Володимирівна, яка ознайомила присутніх з планом роботи виставки, наголосила на особливостях цьогорічного заходу та побажала освітянам плідної роботи.
Одним із основних чинників підвищення якості знань є упровадження у практику навчання інноваційних технологій, оновлення змісту навчально-виховного процесу відповідно до сучасних досягнень освіти і науки. Більшість навчальних закладів району плідно працюють у цьому напрямку, мають вагомі здобутки, позитивний досвід інноваційної роботи.
Цього року на виставку представлено 32 методичних посібники. Матеріали відображають кращі здобутки педагогів у розв’язанні актуальних проблем розвитку освіти згідно з тематичними розділами виставки:
- Перспективний досвід управлінської діяльності керівників навчальних закладів.
- Інноваційні технології патріотичного та військово-паггріотичнего виховання.
- Роль дошкільної освіти у вихованні та соціалізації дитини.
- Сучасне навчально-методичне забезпечення позашкільної освіти.
- Програмно-цільове та навчально-методичне забезпечення сучасного освітнього процесу.
В рамках виставки 24 педагоги району, що мають звання "вчитель-методист" та "старший вчитель" чи претендують на їх встановленнчя, представляли свої професійні портфоліо.
Учасники заходу обмінялись досвідом роботи, демонструючи сучасні підходи в організації навчально-виховного процесу.
Професійне журі виставки ретельно проаналізує подані матеріали. Але вже зараз можна зробити висновок – під час таких заходів вкотре переконуєшся у великому творчому потенціалі педагогів!
Переглядів: 564 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]