Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 23 » Проблема наступності у викладанні інформатики
08:42
Проблема наступності у викладанні інформатики
20 лютого на базі Косарської загальноосвітньої школи відбувся спільний семінар учителів інформатики та учителів початкових класів. Засідання розпочалося із вшанування загиблих героїв Небесної сотні хвилиною мовчання.
Метою чергового зібрання педагогів району було обмін досвідом у проведенні уроків інформатики у початковій та середній ланках.
Учитель 3 класу Гребенюк Н.П. провела урок «Переглядаємо презентацію. Запуск презентації на перегляд». Третьокласники протягом уроку допомагали Незнайкові опанувати ази роботи з комп’ютером. Вони розв’язували задачі на логічне мислення, розгадували загадки, розшифровували назви пристроїв.
Учитель в ігровій формі повторив правила безпечної поведінки біля комп’ютера, була проведена фізкультхвилинка і зарядка для очей. Наприкінці уроку діти висловлювали свої думки з приводу вивченого на уроці.
Урок у 6 класі провела вчитель Скічко Т.М. Урок проходив у формі ділової гри «Редколегія», адже метою уроку було навчитися редагувати текст. Учитель ознайомив учнів із професіями, які використовують у своїй роботі комп’ютер.
Вчитель вдало підібрала матеріал, з яким працювали шестикласники. Це були прислів’я про героїзм українського народу та пісня, присвячена героям Небесної сотні.
Присутні вчителі високо оцінили високий рівень проведених уроків та їх змістове наповнення.
На думку вчителів, педагогів семінар був корисним і для вчителів початкових класів і для вчителів середньої ланки.
Переглядів: 573 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]