Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 4 » Про проведення районної Ліги старшокласників
13:14
Про проведення районної Ліги старшокласників
4 квітня 2012 року в приміщенні Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Кам’янської районної ради відбулась весняна звітно-виборча районна конференція Ліги старшокласників. У роботі конференції взяли участь в.о. спеціаліста з охорони дитинства відділу освіти Кіян Н.К., методист з позашкільної освіти та учнівського самоврядування районного будинку творчості дітей та юнацтва Надвірна А.О., представники шкільних осередків Ліги старшокласників, представники загальноосвітніх навчальних закладів та представники батьківської громадськості.
Програмою конференції було передбачено проведення круглого столу на тему «Роль лідера у житті суспільства», який провела для присутніх Екс Президент обласної Ліги старшокласників та Президент районної Ліги старшокласників Чижик Катерина, учениця Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Кам’янської районної ради.
У ході роботи конференції були виступи представників шкільних осередків Ліги старшокласників.
У практичній частині конференції проведено тренінг для лідерів «Спілкуємось та діємо». Новим президентом районної Ліги старшокласників було обрано ученицю Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Кам’янської районної ради Могилку Євгенію .

Переглядів: 785 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]