Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 7 » Подорож у літо 2013
09:11
Подорож у літо 2013
Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. У перший літній день у нашому місті, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Цього року 1 червня силами вихованців і вчителів будинку творчості підготовлено святкову програму «Подорож у літо 2013 року». На свято завітали діти з пришкільних таборів району та міських дитячих садочків.
Зі святом дітей привітали голова районної ради Юрій Миколайович Таран, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Миколаївна Шляхтова та начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Григорович Шамрай.
Світ барвистий, веселковий,
Різно-різнокольоровий,
Мов народжений красою,
Наче скроплений росою,
В чистих барвах, як обнова,-
Вся планета кольорова.
І на цій планеті діти
В мирі й дружбі хочуть жити!
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.
Шановні дорослі!
Об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Переглядів: 644 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]