Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 12 » Підбито підсумки конкурсу "Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу"
10:44
Підбито підсумки конкурсу "Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу"
У 2012 році конкурс "Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу" проходив майже в усіх навчальних закладах району. Не взяли участі учні Кам’янської №3, Баландинської, Ревівської та Юрчиської загальноосвітніх шкіл. Решта закладів провели конкурс на високому організаційному рівні.
Всього в конкурсі взяло участь 366 учні 4-5 класів з 13 шкіл. Найактивнішу участь у конкурсі взяли учні Кам’янських №1, 2, Жаботинської, Михайлівської, Телепинської загальноосвітніх шкіл.
В рамках конкурсу у бібліотеках відбулись виставки-презентації сучасної дитячої літератури, бібліотечні уроки та різноманітні виховні заходи, спрямовані на підвищення читацького попиту учнів.
Дитячі відгуки свідчать що, запропоновані видавництвом «Грані - Т» для рецензування, твори сучасної дитячої прози не залишили їх байдужими, спонукали замислитись над важливими проблемами однолітків, допомогли знайти відповіді на свої запитання.
До найяскравіших та самих цікавих епізодів книг багато учасників конкурсу додавали свої ілюстрації (Косарська, Ребедайлівська загальноосвітні школи). Учениця 5 класу Михайлівської школи Шумило Юлія оформила свій відгук у вигляді щоденника, учениця 4 класу Райгородської школи Погоріла Анастасія – у вигляді листа до бабусі з розповіддю про свої враження від прочитаного. Цікаво і змістовно виклали свої відгуки учениця 5 класу Лебедівської школи Дорошенко Єлизавета, учениця 4 класу Грушківської школи Рибалка Таїсія, учениця 5-В класу Кам’янської №1 Кривошей Ірина, учень 5-Б класу Кам’янської №2 Романенко Дмитро, учениця 5 класу Жаботинської школи Шевченко Надія. Все це сприяло розкриттю творчих здібностей маленьких учасників.
Думка членів журі була одноголосною: переможницею визнано роботу учениці 4 класу Райгородської школи Погорілої Анастасії – її направлено до обласного журі. Бажаємо Настуні перемоги!
Переглядів: 592 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]