Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Серпень » 10 » Нові стандарти - нова школа
14:21
Нові стандарти - нова школа
На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 25.06.2012 №627 «Стосовно готовності навчальних закладів до впровадження нових стандортів початкової освіти», наказу Головного управління освіти і науки від 25.06.2012 №331 «Про участь у Всеукраїнській акції «Нові стандарти – нова школа» та з метою вивчення стану готовності навчальнх закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти та участі у Всеукраїнській акції «Нові стандарти - нова школа» 9 серпня був проведений І-й етап Акції.
Кам’янський район відвідала делегація освітян з Вільшанського району Кіровоградської області у складі начальника відділу освіти, завідуючої районним методичним кабінетом та голови профспілкового комітету працівників освіти. Гості ознайомились із системою роботи відділу освіти, районного методичного кабінету з питань перспективного та річного планування, діючих освітянських програм, освітніх округів, атестації працівників загальноосвітніх закладів району та стану готовності до впровадження нових державних стандартів початкової школи.
Методисти районного методичного кабінету, практичний психолог показали серію методичних рекомендацій, що підготовлені на допомогу вчителям початкової ланки, які 2012-2013 н.р. будуть працювати з першими класами.
Після роботи у віділі освіти та районному методичному кабінеті, представники делегації відвідали Кам’янську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Михайлівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. У загальноосвітніх закладах гості подивилися нормативну базу, підготовку кабінетів до нового навчального року, ознайомилися з системою роботи вчителів початкових класів, забезпеченість підручниками учнів 1-х класів, та методичними розробками за новими державними стандартами початкової школи до нового навчального року.

Переглядів: 813 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]