Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 23 » До уваги абітурієнтів та їхніх батьків, учителів
14:58
До уваги абітурієнтів та їхніх батьків, учителів
З метою залучення здібної учнівської молоді до навчання в університеті, підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання Навчально-науковий інститут фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького з 22 березня 2012 року по 7 квітня 2012 рокупроводить інтернет-олімпіади з фізики та математики, у вигляді тестуваннь у форматі ЗНО серед учнів 11-х класів.
Переможці та призери інтернет-олімпіад будуть нагороджені почесними грамотами та призами під час урочистого концерту присвяченого “Дню фізмату”, який відбудеться 12-го квітня 2012 року.
Запрошуємо до участі учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів.
Інформація про умови проведення, та роз’яснення правил виконання тестів знаходиться на електронній адресі навчально-наукового інституту фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем ЧНУ(інформація буде розміщена з 21.03.2012р.): www.physmath.cdu.edu.ua у розділі «Новини та події»?«Останні новини».
Переглядів: 682 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 2012  
0
З 29 лютого до 2 березня 2012 року в Києві проведено Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів “Україна–Європа–Світ–2012”. У рамках тижня відбувся ХІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій “Екософт–2012”.
Призерами чемпіонату в категорії Web-розробки стали учениці 10 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею Кам'янської районної ради Черкаської області Канюк Тетяна Олександрівна з сайтом «Місто на скелястих берегах Тясмину» і Рибалка Ірина Володимирівна з роботою "Використання технологій Google для створення і оптимізації сайту в мережі Internet"

1 2012  
0
З 19 по 26 березня в місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області відбулась Всеукраїнська олімпіада з екології. Десятикласник Кам'янського еколого-економічного ліцею Ярослав Майборода здобув третє місце. Вітаємо Ярослава та його вчителя Ювшин Лідію Василівну!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]