Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 4 » День захисту дітей
15:55
День захисту дітей
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.
День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
У нашому місті, 3 червня 2015 року, у районному будинку культури м. Кам’янка відзначили добре і радісне свято - День захисту дітей. Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоби люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Адже ми робимо свято, щоб послухати дітей та інколи в них повчитися.
Так, зі святом діток поздоровили голова районної державної адміністрації Сергій Сундуков, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Алла Діхтяренко, спеціаліст міської ради Ірина Безверха. Святкову програму підготували вихованці будинку творчості дітей та юнацтва, танцювальні колективи «Самоцвіти», «Еліт данс».
Переглядів: 575 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]