Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Жовтень » 24 » семінар для соціальних педагогів та практичних психологів «Девіантна поведінка підлітків та шляхи її подолання»
14:50
семінар для соціальних педагогів та практичних психологів «Девіантна поведінка підлітків та шляхи її подолання»
19 жовтня 2012 року на базі Грушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено районний семінар соціальних педагогів та практичних психологів. Учасники семінару прослухали теоретичну частину, в якій соціальний педагог Сидоренко Л.І., районний практичний психолог Дорошко Л.П., методист з правовиховної роботи Воронова О.В., методист з охорони дитинства Кіян Н.К. розповіли про теоретичні аспекти девіантної поведінки, фактори, які впливають на її формування, діагностичні методи дослідження та систему роботи з учнями, які мають ознаки девіантної поведінки.
У практичній частині соціальний педагог Грушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сидоренко Л.І. презентувала різні види роботи з учнями з девіантною поведінкою, після чого відбулося обговорення проблеми девіантної поведінки учасниками семінару.
Центральним питанням обговорення була взаємодія фахівців у роботі з дітьми з девіантною поведінкою, адже профілактична та корекційна робота, яку поодинці здійснює соціальний педагог, практичний психолог, класний керівник або інший спеціаліст, не є ефективною.
Переглядів: 803 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]