Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 18 » Розвиток учня як особистості в умовах компетентнісного підходу до викладання української мови і літератури
13:47
Розвиток учня як особистості в умовах компетентнісного підходу до викладання української мови і літератури

«Розвиток учня як особистості в умовах компетентнісного підходу до навчання» - тема районного семінару вчителів української мови і літератури, який проходив 12 квітня 2017 року на базі Кам’янського будинку творчості дітей та юнацтва.

Макуха Тетяна Петрівна, учитель української мови і літератури Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів провела майстер-клас, спрямований на формування в учнів мовленнєвої компетентності. Колеги мали змогу, обєднавшись у групи, опрацювати завдання орфографічного, лексичного, граматичного, морфологічного практикуму. Поринути у таїну слова дало можливість завдання «Поетичний гербарій». Тетяна Петрівна методично вмотивовано сформувала завдання, показавши високий рівень професійної майстерності.

Юрченко Н.В., методист районного методичного кабінету, зосередила увагу колег на важливості формування читацької грамотності, як складової програми Міжнародного оцінювання PISA-2018. Учителі-філологи (Бердник Оксана Іванівна, учитель української мови і літератури Жаботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Перепелиця Любов Вікторівна, учитель української мови і літератури Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Макуха Тетяна Петрівна, учитель української мови і літератури Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів) поділилися надбання щодо формування завдань, спрямованих на визначення рівня читацької грамотності.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою http://slovopus.blogspot.com

 

Переглядів: 537 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]