Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Районний семінар вчителів «Особливості викладання образотворчого мистецтва у 5 класі за новими Державними стандартами"
00:21
Районний семінар вчителів «Особливості викладання образотворчого мистецтва у 5 класі за новими Державними стандартами"
       16 жовтня 2013 року відбувся районний семінар вчителів образотворчого мистецтва  «Особливості викладання образотворчого мистецтва у 5 класі за новими Державними стандартами» на базі Михайлівської загальноосвітньої школи.

      З досвіду роботи, «Роль дидактичних ігор на уроках образотворчого мистецтва», виступили: Величко Ю.М. (Баландинська ЗОШ), Волошина Н.П. (Кам’янська ЗОШ № 2) та Довгошея Л.А. (Вербівська ЗОШ).  На високому методичному рівні було проведено урок образотворчого мистецтва в 5 класі на тему: «Зоряне небо в ілюмінаторі» (вчитель Безпала Катерина Анатоліївна). Активну участь в обговоренні уроку взяли такі вчителі: Волошина Н.П., керівник м/о, Величко Ю.М., вчитель Баландинська ЗОШ.

     Методист відділу освіти, Галата І.П., акцентувала увагу присутніх на формуванні предметних компетентностей при викладанні образотворчого мистецтва та на особливостях оцінювання учнів.

       Члени методичного об’єднання обговорили проблеми, що виникають під час викладання образотворчого мистецтва та виробили рекомендації.

,

,

Переглядів: 639 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]