Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 11 » Змагалися знавці англійської мови
10:36
Змагалися знавці англійської мови
Після тривалої перерви відділ освіти відновив проведення конкурсу «Учень року». В рамках цього конкурсу протягом трьох днів під час весняних канікул проводилась районна інтелектуальна гра знавців англомовних країн серед учнів 9-11 класів "Let`s Do It!", присвячена Року англійської мови в Україні.
Організатори щиро вдячні учням та колективам Грушківської, Жаботинської, Лебедівської, Радиванівської, Лузанівської, Ребедайлівської, Тимошівської загальноосвітніх шкіл а також еколого-економічного ліцею "Камелія" за активну участь та чудову підготовку.
До фіналу вийшли 4 команди: учні Косарської ЗОШ, Михайлівської ЗОШ, Кам'янської ЗОШ №1 та Кам'янської ЗСШ №2 з поглибленим вивченням окремих предметів.
Фінальна гра пройшла в дружній, невимушеній атмосфері, але дух конкуренції таки відчувався, оскільки турнірна таблиця показувала до останнього гейму однакову кількість балів у команд міських шкіл №1 та №2. Учасники вражали присутніх блискучими відповідями, високим рівнем знань та власною ерудицією. Відчувалась грунтовна підготовка та серйозний підхід до гри.
Вирішальним став фінальний, п'ятий, гейм, який, на відміну від попередніх, був проведений англійською мовою. За 90 секунд делегований учасник від кожної з команд мав дати якомога більшу кількість правильних відповідей на запитання. Найкраще це вдалось учасниці від команди Кам'янської ЗСШ №2, вона і здобула перемогу своїй команді.
Детальний фотозвіт дивіться на блозі районного МО вчителів іноземної мови.
Переглядів: 536 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]