Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 21 » Вебінар з інформатики
10:10
Вебінар з інформатики
Відповідно до плану роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників з метою підготовки навчальних закладів до впровадження в 5–9 класах нової програми з інформатики лабораторія–центр нових інформаційних технологій 21 травня 2013 року з 14 до 16 години провів вебінар на тему: «Науково-методичні засади введення нової програми з інформатики в 5-9 класах загальноосвітніх навчальних закладів», який відбувся на базі Кам’янської школи №1.
Близько п'ятидесяти вчителів у базових закладах, де можливо організувати участь у вебінарі, познайомилися з виступами методистів Черкаського ОІПОПП та представників від майже всіх районів Черкаської області. Досвідчені вчителі поділилися думками щодо нової програми з інформатики, презентували свої методичні знахідки.
Учитель інформатики Кам’янської школи №1 Олефіренко Н.М. підготувала виступ на тему "Формування предметних і ключових компетентностей – мета навчання курсу «Інформатика. 5-9 класи» та проілюструвала презентацією.
Учительцієї ж школи Леус Л.В. поділилася досвідом викладання курсу "Сходинки до інформатики" у початковій школі.
По закінченню вебінару вчителі обговорили виступи. Методист РМК Олексенко Н.Р. окреслила напрямки методичної підготовки вчителів до викладання інформатики в 5 класі у новому навчальному році та запропонувала створити фокус-групи по створенню посібника на допомогу молодим колегам.
Переглядів: 716 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]