Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 11 » Творче співробітництво педагогів та учнів через реалізацію проектної діяльності
13:24
Творче співробітництво педагогів та учнів через реалізацію проектної діяльності
10.12.2014 в будинку творчості дітей та юнацтва проведено районний семінар-практикум педагогів-організаторів та лідерів учнівського самоврядування на тему «Творче співробітництво педагогів та учнів через реалізацію проектної діяльності в рамках Ліги старшокласників».
В.о.спеціаліста з охорони дитинства відділу освіти Кіян Н.К. підвела підсумки роботи осередків учнівського самоврядування у 2014 році в інтернет-проекті «Ми-патріоти Черкащини» та нагородила переможців. За активну участь нагороджено грамотами осередки Кам’янської № 1, Тимошівської, Вербівської, Ревівської, Телепинської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Переможцями стали:
І місце – осередки: Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2, Ребедайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст..
ІІ місце – осередки: Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Грушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. .
ІІІ місце – осередок Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст..
Методист будинку творчості дітей та юнацтва Данилюк О.І. проаналізувала роботу осередків районної Ліги старшокласників. Провела майстер-клас «Новорічні сюрпризи».
Педагог-організатор Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ № 2 Слободяник Л.А. поділилася досвідом роботи про співпрацю педагогів, учнів в реалізації проектної діяльності в рамках Ліги старшокласників.
Президент районної ліги старшокласників Клочанка Назар ознайомив з листом-зверненням дітей області до Президента України та планами на 2015 рік.
Керівники гуртків Юрченко О.О., Дроботенко В.П., Одуд Г.М. провели майстер-класи по підготовці до Новорічних свят.

Переглядів: 613 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]