Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 7 » семінар учителів математики у Юрчиській школі
16:08
семінар учителів математики у Юрчиській школі
6 лютого на базі Юрчиської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів відбувся семінар учителів математики по темі «Використання вправ на розвиток логічного мислення на уроках математики»
Вчителі високо оцінили проведений підсумковий урок у 5 класі «Звичайні дроби», на якому вчитель Тетьора Н.О. вдало підібрала задачі з логічним навантаженням. Учні продемонстрували вміння обґрунтовувати свою думку, читати інформацію, подану у вигляді кругових діаграм, коментувати розв’язок задач.
У обговоренні проблеми семінару активну участь взяли Січкар О.П. (Радиванівська школа), Кучеренко С.О. (Вербівська школа), Бурлай Г.Ф. (Михайлівська школа), Дерев’янко О.М. (Грушківська школа).
Методист Олексенко Н.Р. проаналізувала участь учителів у Інтернет-заходах, проведених ЧОІПОПП та провела анкетування щодо матеріально-технічного та методичного забезпечення кабінетів математики.
Районний координатор міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» Ходоровська С.І. подякувала учителям за плідну роботу щодо організації та проведення конкуру у своїх навчальних закладах.
Переглядів: 618 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]