Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Семінар-прктикум вчителів історії
14:13
Семінар-прктикум вчителів історії
22 жовтня 2014 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відбувся семінар вчителів історії на тему: «Формування навчально-пізнавальних компетенцій на уроках історії шляхом впровадження елементів інноваційних технологій». В рамках головної проблеми семінару обговорювалися такі питання, як: «Механізми запровадження компетентнісного підходу в навчанні історії в школі» (Лосєва О.М., Косарська ЗОШ, Корсун Н.В., Ревівська ЗОШ) та «Розвиток допитливості і цікавості в учнів до історії в 6 класі» (Поліщук М.В., Кам’янська ЗОШ № 1, Кіян І.В., Лузанівська ЗОШ).
Змістовні уроки з історії провели вчителі: Левенець І.В. в 6 класі на тему: «Культура Стародавнього Єгипту» та Говорунова Г.М. у 7 класі на тему: «Київська Русь за часів правління Володимира Великого». Колеги дали високу оцінку діяльності вчителів.
Методист РМК, Галата І.П., акцентувала увагу на питанні «Емоційна культура, як фактор професіоналізму вчителя», у обговоренні якого взяли активну участь усі члени методичного об’єднання.
У рамках семінару були надані методичні рекомендації щодо проведення олімпіади з історії у 2014 році та розглянуто положення конкурсу «Вчитель року».
Переглядів: 591 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]