Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Семінар асоціації директорів гімназій, ліцеїв, колегіумів Черкаської області
14:35
Семінар асоціації директорів гімназій, ліцеїв, колегіумів Черкаської області
7 жовтня 2015 року на базі Кам'янського еколого-економічного ліцею відбувся семінар асоціації директорів гімназій, ліцеїв, колегіумів Черкаської області.
У програмі семінару прозвучали слова вітання від учнівського самоврядування. У теоретичній частині із презентацією роботи ліцею виступив директор Олег Анатолійович Чумаченко. Тема його виступу: «Розвиток обдарованої учнівської молоді та залучення ліцеїстів до науково-дослідницької роботи».
Роль Кам’янського районного відділення Малої академії наук України у формуванні креативної культури юних дослідників висловив своє бачення Шамрай Олександр Григорович, завідувач районним відділенням МАН та Єрмоленко Володимир Олександрович, голова науково-практичного товариства «Камелія».
Про шкільне розвивальне середовище, як умову успішної роботи з обдарованими учнями – окреслила у своєму виступі Чиркова Світлана Іванівна, методист гімназій, ліцеїв, колегіумів лабораторії розвитку освіти та педагогічних інновацій ЧІПОПП.
Мету, завдання та напрямки діяльності асоціації директорів гімназій, ліцеїв, колегіумів Черкаської області озвучив Саєнко Сергій Іванович, голова Черкаської обласної асоціації директорів гімназій, ліцеїв, колегіумів.
У практичній частині учасники семінару відвідали відкриті заходи: «Знайомтесь: екологи!» та «Знайомтесь: економісти!», на яких учні представили результати своїх наукових досліджень.
Учасники відвідали Кам'янський державний історико-культурний заповідник, здійснили екскурсію парком імені Декабристів та підвели підсумки семінару за круглим столом.
Переглядів: 498 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]