Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 29 » Районний етап «Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників»
12:56
Районний етап «Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників»

 23 березня 2018 року у приміщенні Кам’янської дитячої музичної школи ім. П.І.Чайковського було проведено районний етап «Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників». 
Даний фестиваль-конкурс проводиться з метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування в учнів поваги до  пожежної та рятувальної служби, популяризації серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.
Змагання відбуваються у вигляді цікавих і пізнавальних історій, з музичним супроводом та піснями, а також величезним багажем знань в сфері безпеки життєдіяльності. Всі команди виступали гідно, завзято і старанно, демонструючи свою командну згуртованість та рішучість. Своїми театралізованими виступами, акторською майстерністю та майстерним вокалом, діти вражали членів журі та глядачів, яких у залі було чимало.
Визначити переможців було не легко, адже всі були гідними перемоги, суддям було не легко. В ході запеклої боротьби, перемогу здобула команда  «Варта» Райгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Їх нагороджено грамотою за - І-е місце. Дипломами за участь було нагороджено наступні команди:
 «Спалах» - Косарська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
 «Палаючі серця» - Телепинська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
 «Палаюче серце» - Лузанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів;
 «Іскра» - Баландинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Вітаємо усі команди, які взяли участь у фестивалі та дякуємо працівникам шкіл, за якісну підготовку юних рятівників!

    

Переглядів: 397 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]