Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 3 » Проведено районний етап всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016"
16:21
Проведено районний етап всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2016"
З метою популяризації педагогічного досвіду 3 листопада 2015 року в районному будинку творчості дітей та юнацтва проведено традиційний конкурс «Учитель року». У 2015 – 2016 навчальному році в конкурсних випробуваннях професійної майстерності взяли вчителі англійської мови, історії, математики, предмета «захист Вітчизни» з 6 навчальних закладів району: Кам’янської загальноосвітньої спеціалізованої школи І – ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням окремих предметів, Жаботинської, Косарської, Лузанівської, Райгородської, Тимошівської загальноосвітніх шкіл.
Учасники конкурсу підготували відеоролики, в яких демонстрували власну педагогічну ідею, пройшли конкурсне випробування, що передбачає відповіді на запитання учнів.
Журі відзначило високу майстерність усіх конкурсантів, проте у будь-якому змаганні мають бути переможці. Отже захищати честь району на обласному етапі конкурсу будуть: Бірченко Т.В. (вчитель математики Тимошівської ЗОШ), Лосєва О.М. (вчитель історії Косарської ЗОШ), Макогін Н.М. (вчитель англійської мови Кам’янської ЗСШ№2).
Як показує досвід, конкурс «Учитель року» - це прекрасна школа самоаналізу діяльності педагога, певний етап сходження вгору та руху вперед, спілкування з однодумцями, обмін досвідом.
Тож в майбутньому запрошуємо всіх бажаючих учителів-новаторів до активної участі в цьому нелегкому, але такому значущому для кожного педагога марафоні педагогічних ідей.
Бажаємо учасникам та всім, хто був причетний до його підготовки, невичерпних творчих сил, натхнення, нових професійних висот, здійснення всіх планів і задумів!
Переглядів: 600 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]