Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 15 » "Подорож навколо світу", або як відпочивають п`ятикласники школи №2
07:59
"Подорож навколо світу", або як відпочивають п`ятикласники школи №2
. 1 червня, у міжнародний День захисту дітей розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий мовний табір «Подорож навколо світу» (“Travelling Around the World”), в якому відпочиває 17 учнів 5-х класів.
Метою діяльності нашого загону є удосконалення комунікативних навичок спілкування англійською мовою, розвиток соціокультурних компетенцій, вміння працювати в колективі, пропагування здорового способу життя.
Протягом 14 днів учасники загону здійснюють віртуальні мандрівки і заглиблюються в культуру, мистецтво, історію рідного краю, блукають звивистими стежинами казок, мають змогу відчути себе професіоналами в різних видах спорту. Кожен день є особливим і тематичним.
В нашому загоні діють непорушні правила, основними з яких стали:
- бути ввічливими;
- допомагати один одному;
- спілкуватись тільки англійською мовою (Only English).
Специфіка нашої роботи полягає в тому, аби завдання були цікавими та пізнавальними для дітей, щоб за допомогою гри розширювати набуті знання англійської, тренувати навички усного мовлення. Тренери (саме так ми назвали наших вчителів) повинні у доступній формі для дітей подавати і закріплювати новий матеріал, адже навчання є невід’ємною частинкою літніх розваг.
Щоденно висвітлюються новини та перебіг дня загону на сайті школи, та у власній спільноті в соцмережі, яка є популярною серед молоді. Самі учні, їх рідні, друзі мають змогу переглядати фото та відео, додавати власний контент а також залишати коментарі.
Родзинкою нашого загону є конкурс на створення найкреативнішого тематичного селфі (selfie) – зйомка автопортретів, що останнім часом стало особливо популярним в мережах. В спільноті для новин, фото, відео та селфі використовуємо хештеги: #travellers #school2 #summercamp #englishcamp
Особливо приємно, що в рамках Року англійської мови в Україні, в нашому загоні працюють волонтери – гості зі США. Живе спілкування із носіями мови – ключ до успішного опанування будь-якої іноземної.
Кожного дня ми не лише спілкуємося із нашим гостями, а й граємо в нові, цікаві ігри.
Спеціально до 25-ї річниці незалежності України ми вивчили державний гімн англійською та виконали його для наших нових знайомих із США. Ми стали справжніми друзями.
Кожен день починається із приємного компліменту один одному та із рухливих ранкових вправ (morning exercises), які заряджають позитивом на цілий день.
По закінченню зарядки ми з радістю смакуємо сніданок у шкільній їдальні. До речі, по обіді ми завжди отримуємо якісь смаколики (фрукти, соки, солодощі, тощо), на які ми чекаємо з нетерпінням.
Ми працюємо не лише в своєму таборі, а й з радістю приймаємо гостей з інших шкіл. Наприклад, в День піратів ми запросили учнів Ребедайлівської ЗОШ взяти участь у квесті в пошуках скарбів. Ми розв’язували різні цікаві головоломки та проходили спортивні випробування, на кожній станції отримували шматок карти, яка привела нас до солодких скарбів.
Ще однією цікавинкою є наша скринька відгуків (Feedback Box), в якій діти, учасники табору, кожного дня залишають свої враження. Вони обов’язково враховуються при плануванні заходів табору.
Всі ми працюємо для і заради дітей, аби їхнє літо розпочалось яскравими і незабутніми враженнями! Детальна і інформація тут. і у нашій групі ВК.
Переглядів: 512 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]