Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 11 » Сучасні методи управління навчальним закладом
08:14
Сучасні методи управління навчальним закладом
Відповідно до плану методичної роботи з керівними кадрами, у Кам’янській загальноосвітній спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням окремих предметів було проведено районний семінар директорів шкіл з теми «Педагогічний менеджмент як сучасна теорія управління навчальним закладом».
Метою семінару було ознайомлення учасників з різними концептуальними підходами до управління закладом, що зумовлені інтенсивним розвитком науки і практики педагогічного керівництва.
Завідуюча РМК Воронова О.В. наголосила, що керівник навчального закладу є ключовою фігурою процесу перетворень, що відбуваються в освіті. Сучасність вимагає від нього неперервного професійного зростання, підвищення управлінської кваліфікації, якісного оволодіння новітніми знаннями в галузі педагогіки, психології, менеджменту.
З творчим звітом на тему «Ефективний менеджмент – шлях до успішної діяльності навчального закладу» виступила директор школи Л.І.Ємець. Директор відмітила, що сьогодні педагоги Кам’янської школи №2 – це ініціативний, творчий колектив. Завдяки єдності керівництва та колективній мудрості педагогів, ми збагатили досвід попередніх поколінь та стали навчальним закладом нового типу.
З питаннями організації навчальної діяльності для реалізації освітніх потреб в сучасних умовах, національно-патріотичного виховання, єдності вихованні сім’ї і школи виступили заступники: Нечитайло О.В., Чучко Л.М., Волошина Н.П..
Директори шкіл ознайомились з досвідом роботи вчителів школи з реалізації методичної теми. Їх увазі представлено стройову підготовку шкільної команди «Дикі бджоли» та танцювальний флешмоб.
На закінчення семінару керівникам навчальних закладів було запропоновано поділитись враженнями щодо організації діяльності школи.

Переглядів: 482 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]