Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 23 » Особливості проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у 2017/2
16:28
Особливості проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у 2017/2

Міністерства освіти і науки України надає роз`яснення щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у 2017/2018 н. р. (Лист МОН  №1/9-27 від 15.01.2018).
    Державна підсумкова атестація з іноземної мови (англійська, або німецька, або іспанська, або французька) буде проводитись як предмет за вибором.
Для проведення ДПА з іноземної мови у формі ЗНО у предметному тесті використовуються завдання двох рівнів складності: стандарту та профільного.
Учні, які бажають проходити ДПА з іноземної мови у формі ЗНО та вивчали цю мову на рівні стандарту або академічному рівні, мають у процесі реєстрації для участі в ЗНО зазначати рівень складності завдань «стандарту» (такі учні отримують оцінку за ДПА за результатами виконання частини завдань тесту, яка відповідає рівню стандарту або академічному).
Учні, які бажають проходити ДПА з іноземної мови у формі ЗНО та вивчали цю мову на профільному рівні - мають зазначати рівень складності завдань «профільний» (такі учні отримують оцінку за ДПА за результатами виконання завдань усього тесту).
Учням, які у 2017, 2018 роках (по 01 червня 2018р. з англійської мови, по 29 травня 2018 р. – з іспанської, німецької, французької мов) отримали міжнародний сертифікат (диплом) мовного іспиту Deutsches Sprachdiplom (DSD), Österreichisches Sprachdiplom Deutsch (ÖSD), Goethe-Zertifikat B1, Goethe-Zertifikat B2 – німецька мова; DELF/DALF – французька мова; IELTS, TOEFL, Cambridge English Language Assessment, Pearson Test of English (PTE) – англійська мова;  D.E.L.E. – іспанська мова) рівня B1 або вище – у разі вивчення відповідної мови на рівні стандарту або академічному рівні, рівня В2 або вище – у разі вивчення відповідної мови на профільному рівні, результати зазначених іспитів (за бажанням випускника) зараховуються як результати ДПА і у додаток до атестата про повну загальну середню освіту виставляється оцінка за ДПА з іноземної мови 12 балів.
Учням, які отримали міжнародний сертифікат (диплом) мовного іспиту після  реєстрації для проходження ДПА з іноземної мови у формі ЗНО (у період з 19 березня по 01 квітня 2018 р.) і до 02 квітня 2018 р. не здійснили перереєстрацію,  виставляється оцінка за ДПА з іноземної мови за результатами ЗНО.
Учням, які отримали міжнародний сертифікат (диплом) мовного іспиту рівня В1, В2 (і вище) у період з 03 квітня до 01 червня 2018р. з англійської мови, (до 29 травня 2018 р. – з іспанської, німецької, французької мов) і які проходитимуть ДПА з іноземної мови у формі ЗНО, у додаток до атестата про повну загальну середню освіту (за зверненням випускника) виставляється оцінка за ДПА з іноземної мови 12 балів.

 

Переглядів: 403 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]