Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 21 » Менеджмент у діяльності заступника директора навчального закладу
11:25
Менеджмент у діяльності заступника директора навчального закладу
18 березня 2016 року на базі Кам’янського еколого-економічного ліцею відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Перспективний менеджмент у діяльності заступника директора навчального закладу у світлі реформування освіти».
Директор закладу Чумаченко О.А. ознайомив учасників семінару з основними напрямками роботи педагогічного колективу та досягненнями учнів у різного рівня змаганнях.
Воронова О.В., завідуюча районним методичним кабінетом, наголосила, що пріоритетним напрямом удосконалення системи управління загальноосвітнім навчальним закладом є впровадження інновацій в апарат управління закладом.
«Сучасному навчальному закладу - інноваційний менеджмент» - така тема виступу Ходоровської С.І., заступника директора Кам’янського еколого-економічного ліцею, в якому вона презентувала власний досвід роботи із зазначеної теми. Модернізація у діяльності заступника торкнулась питань моніторингу якості освіти ліцеїстів, внутрішкільного контролю, працевлаштування випускників, системи тарифікації педагогів.
Олексенко Н.Р., методист районного методичного кабінету, наголосила на необхідності застосування адміністрацією школи діагностики в системі внутрішкільної управлінської та методичної роботи.
В рамках семінару проведено круглий стіл по обміну досвідом роботи з питань інноваційної діяльності в управлінській та методичній роботі, в якому взяли заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх шкіл району.
, , ,.
Переглядів: 535 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]