Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 19 » Кам’янчанки серед призерів VІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій
16:44
Кам’янчанки серед призерів VІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій
17 вересня працівники галузі освіти зі всієї України та закордону зібралися в Черкасах на щорічний Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій.
Урочисту частину фестивалю відкрила ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, яка висловила сподівання що цьогорічний фестиваль принесе нові ідеї та зміцнить бажання здійснювати і впроваджувати щось нове для гідного шкільного виховання дітей.
У пленарному засіданні фестивалю взяли участь дійсний член Національної академії педагогічних наук України, директор Інституту проблем виховання НАПН України Іван Бех, начальник відділу дослідження підготовки вчителів Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кириленко, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна, методист Центру інноваційного розвитку та методичної роботи Управління освіти Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Іван Єрмаков.

На фестивалі також презентували діяльність новоствореної Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та закликали освітян активно долучатися до інноваційного творення освітньої галузі.

У рамках урочистості нагородили педагогічних та науково-педагогічних працівників України, які вибороли перемогу у конкурсній частині VII Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій. Приємно відмітити, що серед нагороджених- два вчителі математики Кам’янського еколого-економічного ліцею – Гончарик О.Ф. та Ходоровська С.І. Гордимося нашими колегами та бажаємо подальших звершень!
Переглядів: 517 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]