Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Емоційна культура в освітньому просторі
16:12
Емоційна культура в освітньому просторі
15 жовтня на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 проведено районний семінар для практичних психологів на тему «Емоційна культура в освітньому простор».
Завізіон А.М., практичний психолог Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, розповіла про форми спілкування між людьми, вияв почуттів та емоцій. Лазуренко С.В., практичний психолог Баландинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів розкрила питання «Емоційне благополуччя учня як фактор його особистісного розвитку». Дорошко Л.П., районний практичний психолог акцентувала увагу на питанні «Емоційна культура як фактор професіоналізму вчителя». Шаблій О.М., практичний психолог Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 розкрила питання «Емоційне здоров’я молодших школярів як основна мета виховання в початкових класах»
Виступи були змістовні, з практичними рекомендаціями для всіх учасників навчально-виховного процесу.
Учасники семінару переглянули та обговорили відеозаняття з учнями 3 класу на тему: «Ми та наші емоції».
За результатами роботи семінару учасники поділилися своїми враженнями, проаналізували свої здобутки, озвучили професійні наміри та плани, що стосуються подальшої роботи з даної теми.
По завершенню семінару районний практичний психолог Дорошко Л.П. надала учасникам семінару індивідуальні консультації.
Переглядів: 657 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]