Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 6 » Денис Ємець отримав диплом лауреата стипендії Президента України
14:38
Денис Ємець отримав диплом лауреата стипендії Президента України
31 жовтня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» зібралися обдаровані юнаки та дівчата – ті, хто протягом багатьох років проявили високий рівень знань, глибокий інтерес до вивчення наукових дисциплін поза шкільною програмою і проведення наукових досліджень. Усі вони – переможці Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН та Всеукраїнських учнівських олімпіад. За свої перші інтелектуальні досягнення юнацтво отримало стипендії Президента України, розмір яких становить 1100 гривень.
На урочистостях, присвячених врученню стипендій, президент Малої академії наук, член-кореспондент Національної академії наук України Станіслав ДОВГИЙ зазначив:
– Цей день важливий не лише для вас, ваших батьків, наукових керівників, а й для нас усіх, хто опікується вами – тими, хто небайдужий до знань, творчості; хто робить перший крок, можливо, в науці чи якійсь сфері діяльності.
Цього року фінансових винагород за сумлінне навчання удостоєні 120 школярів 9–11 класів і 150 студентів. Серед них 120 учнів МАН.
З привітальними словами до талановитої молоді також звернулися ректор НТУУ «КПІ», академік НАН України Михайло ЗГУРОВСЬКИЙ, завідувач сектору відділу роботи з обдарованою молоддю та проведення масових заходів Інституту інформаційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України Тетяна ГІНЕТОВА, начальник першого київського регіонального управління ПАТ «УкрСиббанк» Максим ЛОСЬ (саме через цей банк здійснюватимуться виплати стипендій).
Окрім того, «УкрСиббанк» приготував приємний сюрприз для трьох МАНівських стипендіатів, – подарункові сертифікати по 1000 гривень на придбання техніки. Ці школярі уже два роки поспіль успішно проявляють себе під час олімпіад і конкурсу-захисту (і не в одній секції). А такий подарунок має надихати їх на досягнення ще вищих результатів.
До речі, моніторинг, проведений Малою академією наук, підтверджує ефективність цих грошових виплат як потужного стимулу в житті та навчанні юних науковців.
Переглядів: 609 | Додав: kamrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]