Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 44 45 46 47 48 »
З метою залучення здібної учнівської молоді до навчання в університеті, підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання Навчально-науковий інститут фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького з 22 березня 2012 року по 7 квітня 2012 рокупроводить інтернет-олімпіади з фізики та математики, у вигляді тестуваннь у форматі ЗНО серед учнів 11-х класів.
Переможці та призери інтернет-олімпіад будуть нагороджені почесними грамотами та призами під час урочистого концерту присвяченого “Дню фізмату”, який відбудеться 12-го квітня 2012 року.
Запрошуємо до участі учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів.
Інформація про умови проведення, та роз’яснення правил виконання тестів знаходиться на електронній адресі навчально-наукового інституту фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем ЧНУ(інформація буде розміщена з 21.03.2012р.): ... Читати далі »
Переглядів: 685 | Додав: kamrmk | Дата: 23.03.2012 | Коментарі (2)

14 березня на базі Баландинської загальноосвітньої школи відбувся семінар учителів математики по темі «Активізація пізнавальних здібностей учнів на уроках математики». Вчитель Кравченко О.В. провела урок алгебри у 7 класі «Побудова графіків лінійних рівнянь з двома змінними», на якому вдало поєднала розв’язування рівнянь з життям та творчістю Т.Г.Шевченка.
По проблемі семінару виступили вчителі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 Ходоровська С.І. та Косарської загальноосвітньої школи Скічко Т.М. Присутнім було запропоновано взяти участь у інтерактивному спілкуванні з означеної теми.
Уже традиційно учні нашого району є активними учасниками міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». У цьому році до випробування своїх здібностей долучилося 356 учнів, найактивнішими серед яких є учні Кам’янських №1, 2, 3, еколого-економічного ліцею, Косарської, Ребедайлівської, Райгородської, Грушківської загальноосвітніх шкіл. З особливостями проведення конкурсу у цьому навчальному ро ... Читати далі »
Переглядів: 654 | Додав: kamrmk | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

З нагоди відзначення 198-ї річниці Т.Г.Шевченка та з метою виявлення творчих здібностей дітей з багатодітних родин, відродження та популяризація культурних та моральних цінностей сім’ї, відродження та збереження народних, родинних традицій 16 березня 2012 року в актовому залі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 проведено районний етап обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини». На свято прибуло 46 дітей з багатодітних родин з 10 загальноосвітніх шкіл району віком від 9 до 16 років, які показали навички та здібності у різних жанрах. Діти співали пісні, декламували вірші, грали на музичних інструментах, представили малюнки, вироби з солоного тіста, глини, бісеру, природного матеріалу, вишивки. Переможці нагороджені грамотами, цінними подарунками, солодощами. Учасники нагороджені дипломами, солодощами.
Перемогу здобули:

У номінації «Вокальне мистецтво» І місце – Мошківська Леся, учениці Кам’янського еколого-економічного ліцею;
ІІ місце – Бокша ... Читати далі »
Переглядів: 1024 | Додав: kamrmk | Дата: 16.03.2012 | Коментарі (0)

14 березня в приміщенні історичного музею відбулося засідання літературно-музичної вітальні на тему «Все начитается с любви» ( художній керівник – Шатило Таїсія Борисівна, вчитель світової літератури загальноосвітньої школи №1). Музичні номери виконував камерний ансамбль історико-культурного заповідника під керівництвом Голуб Т.І. Активні учасники засідання – учні 11 класів загальноосвітньої школи №1: Нечипорик А., Григор’єва В., Пшенична Ю., Козінська О., Мартинюк О., Петренко А., Бінецький В.
... Читати далі »
Переглядів: 737 | Додав: kamrmk | Дата: 16.03.2012 | Коментарі (0)

Вітаємо вас зі святом весни - 8 Березня!
Бажаємо, щоб весняне сонечко зігрівало вас своїм теплом, а чоловіки оточували турботою та ніжністю.
Щоб довкола вас завжди був добробут і злагода.
Щоб у ваших серцях горів вогник кохання, а доля була щедрою на успіх, здоров’я і любов. Щоб у ваших домівках панував затишок і достаток


Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!
Переглядів: 655 | Додав: kamrmk | Дата: 07.03.2012 | Коментарі (0)

. 02.03.2012 на базі Кам’янської загальноосвітньої школи № 1 проведено засідання інтервізійної групи практичних психологів, з метою професійної підтримки фахівців психологічної служби.
На засіданні інтервізійної групи вирішувались проблеми з практики консультативної роботи практичного психолога, відпрацьовувалися практичні навики консультування, з метою покращення надання консультативних послуг учасникам навчально-виховного процесу.
Учасники обмінялися думками, висловили свої пропозиції, збагатилися досвідом колег.
Переглядів: 681 | Додав: kamrmk | Дата: 05.03.2012 | Коментарі (0)

Державна політика з безпеки життєдіяльності в галузі освіти базується на принципі пріоритету життя і здоров’я учасників навчально-виховного процесу, повної відповідальності роботодавця, керівника навчального закладу за створення належних, безпечних і здорових умов навчання та праці.
Неухильне дотримання вимог безпеки життєдіяльності усіма учасниками навчально-виховного процесу є елементом дисципліни освітнього процесу, культури безпеки життєдіяльності.
Вимоги безпеки, наведені у Інструктивно-методичних матеріалах, поширюються на кабінети природничо-математичного напряму (фізики, хімії, біології, математики, географії), у яких навчаються учні загальноосвітніх навчальних закладів і які можуть мати джерела небезпечностей. Детальну інформацію читайте тут
Переглядів: 632 | Додав: kamrmk | Дата: 02.03.2012 | Коментарі (0)


1 березня на сайті газети «Все про бухгалтерський облік» стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Талановиті кадри України» для учнів 10–11 класів
Конкурс проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України й триватиме з 1 березня по 1 травня 2012 року. Автори найкращих конкурсних робіт отримають рекомендації для вступу до вищих навчальних закладів України від газети «Все про бухгалтерський облік», а всі учасники – грамоти. Крім того, 100 шкіл, учні яких братимуть найактивнішу участь у Конкурсі, отримають цінні подарунки.

Загалом учасники зможуть спробувати свої здібності до чот ... Читати далі »
Переглядів: 648 | Додав: kamrmk | Дата: 01.03.2012 | Коментарі (0)

24 лютого 2012 року в приміщенні Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 відбулась чергова районна конференція Ліги старшокласників. У роботі конференції взяли участь Н.К.Кіян, в.о. спеціаліста з охорони дитинства, представники шкільних осередків Ліги старшокласників, заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори шкіл району та представники батьківської громадськості.
Програмою конференції було передбачено проведення пленарного засідання, яке відкрила Н.К.Кіян. Вона виступила з інформацією про роботу Ліги старшокласників у 2011 році та нагородила переможців Інтернет-проекту «Ми-патріоти Черкащини».
А.О.Надворна, методист, координатор по роботі з дитячими організаціями шкіл району, наголосила присутнім про основні напрями роботи районної Ліги старшокласників та повідомила про змінами у підпроекті «Мій ідеал громадянина-патріота»
Президент районної Ліги старшокласників Чижик Катя поінформувала присутніх про успіхи та проблеми у роботі Ліги з ... Читати далі »
Переглядів: 640 | Додав: kamrmk | Дата: 21.02.2012 | Коментарі (0)

Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» уже понад 15 років допомагає вищим навчальним закладам I–IV рівнів акредитації, курсам підвищення кваліфікації в підготовці висококваліфікованих бухгалтерів, аудиторів, податківців та фінансистів.
За підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України редакція газети «Все про бухгалтерський облік» розпочинає унікальний проект «Талановиті кадри України» для учнів 10–11 класівзагальноосвітніх шкіл. Основною метою проекту є допомога загальноосвітнім школам у профорієнтаційній роботі серед учнів старших класів, виявлення й відзначення обдарованої молоді та популяризація економічних професій, яких так потребує наша держава.

Головним заходом проекту стане проведення конкурсу творчих робіт на сайті газети «Все про бухгалтерський облік». Учасники отримають грамоти за участь, а найкращі з них – рекомендації для вступу у вищі навчальні заклади України.
Запрошуємо до участі у конк ... Читати далі »
Переглядів: 678 | Додав: kamrmk | Дата: 17.02.2012 | Коментарі (0)