Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 42 43 44 45 46 47 48 »
У 2011-2012 навчальному році проводилась ХІХ Спартакіада району серед учнівської молоді з 10 видів спорту – волейбол, футбол, шкіряний м’яч, настільний теніс, шахи, шашки, легкоатлетичне 4-х борство, «Старти надій», легка атлетика по 2 групах.
У першій групі змагалися учні із Кам’янських ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, 2, еколого-економічного ліцею, Михайлівської, Косарської та Телепинської загальноосвітніх шкіл. До другої групи увійшли 12 команд.
Змагання проходили з вересня 2011 по травень 2012 року. В підсумку по 1-й групі перше місце виборола команда Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, друге місце – Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2,
третє – Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. У другій групі місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Ребедайлівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
2 місце – Тимошівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
3 місце – Ревівська загальноосвітня школа І ... Читати далі »
Переглядів: 592 | Додав: rimar | Дата: 12.07.2012 | Коментарі (0)

З 3 липня по 8 липня 2012 року делегація педагогічних працівників Кам’янського району побувала на XV Міжрегіональному гуцульському фестивалі у м. Яремче Івано-франківської області.
Робота фестивалю була побудована за напрямками:
- «Екологічне виховання школярів регіону»;
- «Гірська школа. Стан. Проблеми. Перспективи розвитку»;
- «Договори про співпрацю в галузі освіти, як елемент підвищення ефективності навчально-виховного процесу».
Директор Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Могилка А.П., представники вчительського колективу та профспілкового комітету з метою обміну досвідом роботи підписали з педагогічним колективом Яремчанської загальноосвітньою школи І-ІІІ ступенів №1 договір про спільну діяльність навчальних закладів.
Представники делегації мали змогу побувати у дитячому садку м. Яремче, ознайомитися з досвідом роботи по співпраці органів місцевого самоврядування і освіти. Крім того, вони мали змогу побувати у сучасній школі, спорудженій у ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: rimar | Дата: 11.07.2012 | Коментарі (0)

З метою активізації роботи районних методичних об’єднань, професійної діяльності педагогічних працівників, підвищення їх компетентності, підняття особистої відповідальності за результати роботи, залучення керівників районних методичних об’єднань до аналітичної та творчої діяльності 16.06.2012 року на базі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся творчий звіт керівників районних методичних об’єднань учителів – предметників.
Цей комплексний захід, що відобразив цілісну систему роботи з проблеми, над якою працювало методичне об’єднання протягом навчального року. Кожен керівник чи методист РМК представили презентацію, яка у загальному вигляді розкривала зміст роботи за звітний період.
Найбільш змістовними були підготовлені матеріали керівниками районних методичних об’єднань учителів:
-інформатики (кер.Олефіренко Н.М.);
-ноземної мови (кер.Галата Л.В.);
-сторії та правознавства (кер.Поліщук М.В.);
математики (кер. Ходоровська С.І.);
-музичн ... Читати далі »
Переглядів: 563 | Додав: kamrmk | Дата: 26.06.2012 | Коментарі (0)

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Цього року на базі 52 пришкільних таборів розпочали оздоровлення 1635 учнів 1-10 класів.
З початком оздоровчої зміни на театралізоване свято, що проводилось на стадіоні «Авангард», прийшли привітати школярів району та вихованців дитячих садочків міста Герой України, голова облдержадміністрації С.Б.Тулуб, депутат Верховної Ради І.В.Савченко, очільники району.
Від голови облдержадміністрації школярам району подаровано футбольні, волейбольні та ... Читати далі »
Переглядів: 664 | Додав: kamrmk | Дата: 01.06.2012 | Коментарі (0)

25 травня відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України та ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін у 2011-2012 навчальному році та вчителів, що підготували переможців. Для вручення грамот та грошових виплат на свято були запрошені голова районної ради Ю.М.Таран, заступник голови райдержадміністрації Шляхова Л.М.
Цей навчальний рік став плідним для освітянської громади: 18 переможців з еколого-економічного ліцею, по 5 – з Кам’янських шкіл №1, 2, по 2- у Жаботинській та Косарській школах, 1- з Михайлівської школи.
Особисті рекорди є і серед учителів. Найбільшу кількість переможців підготували Чумаченко О.А., Чумаченко В.С., Зайцева Л.І., Ювшин Л.В., Гетьман Л.І., Безверха Т.М., Соколова Г.П., Ємець Л.І., Бойко Н.Ю. (еколого-економічний ліцей), Шамрай О.Г. (Кам’янська школа №1), Кунцевич О.І. (Кам’янська школа №2). По одному переможцю мають ще 14 педагогів.
... Читати далі »
Переглядів: 673 | Додав: kamrmk | Дата: 28.05.2012 | Коментарі (0)

     12 травня у місті Кам’янці на центральній площі перед готелем зібралися багато людей. Це батьки, родичі, друзі одинадцятикласників, гості та всі бажаючі подивитися на свято на випускників 2012 року міських шкіл.
     Урочистості розпочалися о 18.00. Почесними гостями на святі були голова РДА Архип’юк В.В., голова районної ради Таран Ю.М., начальник відділу освіти Шамрай О.Г., заступник голови Черкаської обласної ради Касян В.П., в.о. міського голови Будянська Н.В. та депутат Верховної Ради України Савченко І.В. Вони побажали випускникам здійснення всих мрій, вручили золоті та срібні медалі, цінні подарунки, грамоти.
     Після урочистостей, що відбулися на площі, колективи кожного навчального закладу продовжили свято випускного вечора із врученням атестатів про загальну середню освіту та персональних нагород випускникам 11 класів: еколого-економічний л ... Читати далі »
Переглядів: 785 | Додав: admin | Дата: 12.05.2012 | Коментарі (1)

     11 травня у Черкаській обласній філармонії відбулася зустріч голови облдержадміністрації, Героя України С.Б.Тулуба з учнями-переможцями олімпіад та конкурсу-захисту робіт МАН.
     Від Кам’янського району була делегація чисельністю 15 осіб у складі: начальника відділу освіти Шамрая О.Г., завідувачки РМК Римар Л.Я., учнів еколого-економічного ліцею та Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Ходоровської Віолетти, Чупака Олександра, Майбороди Ярослава, Голобородого Сергія, Чижик Катерини, а також учителів Ювшин Л.І., Гетьман Л.І., Єрмоленка В.О., Чумаченко В.С., Зайцевої Л.І. та директорів загальноосвітніх шкіл міста Чумаченка О.А. та Могилки А.П.
     По закінченню вітань та нагородження переможців, делегації із районів мали змогу подивитися концертну програму.
Переглядів: 633 | Додав: admin | Дата: 11.05.2012 | Коментарі (0)

З метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління та набуття школярами знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Вітчизни 25.04.2012 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 було проведено І районний етап Всеукраїнської військово – патріотичної спортивної гри «Зірниця».
В районному етапі взяли участь команди Кам’янської № 2, Тимошівської, Баландинської, Телепинської, Михайлівської, Ребедайлівської та Лузанівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.
Учні продемонстрували вміння виконувати стройові прийоми згідно з навчальною програмою предмета «Фізична культура», навички з топографічної підготовки за навчальною програмою предмета «Географія» 5-9 класи, виконання дій щодо надання першої долікарської допомоги та рівень теоретичних знань за навчальною програмою предмета «Основи здоров’я» 5-9 класи. У рамках конкурсу проводилися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом.
Всі команди були відзначені ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: kamrmk | Дата: 03.05.2012 | Коментарі (0)

24 квітня 2012 року в Київському міському будинку вчителя в рамках створення та функціонування єдиного інформаційного простору відбувся Перший Всеукраїнський з’їзд учителів інформатики. Організатором заходу виступило Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.
На зустрічі обговорювалися важливі питання шкільної освіти в галузі інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій, а також намічені основні напрямки роботи по формуванню обізнаного та компетентного інформаційного покоління.
У роботі З'їзду від Черкаської області взяли участь 4 особи, серед яких учитель інформатики Кам’янської загальноосвітньої школи №1 Олефіренко Н.М.
Переглядів: 661 | Додав: kamrmk | Дата: 26.04.2012 | Коментарі (0)

17 квітня 2012 р. в Національній академії педагогічних наук України відбулося нагородження номінантів та переможців конкурсу зі створення електронних освітніх ресурсів, у якому взяла участь учитель хімії Жаботинської загальноосвітньої школи Мельник Ірина Вікторівна. За перемогу у конкурсі вона отримала нотебук Тошиба.
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ТА БАЖАЄМО ЇЙ ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ!!
Переглядів: 615 | Додав: kamrmk | Дата: 24.04.2012 | Коментарі (0)