Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 47 48 »
Діти – це квіти життя, які дарують нам велике щастя і радість, а коли вони підкріплюють це творчими вітаннями, на душі стає тепло і радісно. Таку позитивну нотку задоволення діти з дитячих садків «Зірочка», «Ізумруд» та «Сонечко» м. Кам’янки, подарували своїм вихователям, педагогам та рідним до Дня дошкілля.
Своїми чудовими виступами вони змінили похмурий осінній настрій присутніх на яскравий, колоритний та позитивний. Вихователі, в свою чергу, приділили належну увагу підготовці до даного дійства, віднеслися відповідально, творчо та креативно. Вкотре довели, що праця педагога – безцінна! Те з якою душею вони готували дітей і як діти, в свою чергу, виклались на сцені оцінили на відмінно всі присутні.
Від цього свята всі були в захваті, вихованці також отримали велику масу задоволення. Ще більше задоволення вони отримували під час підготовки до даного заходу. Вони показали не лише свою творчість і талант, але й довели свою відповідальність.
Тому за наше майбутнє може ... Читати далі »
Переглядів: 767 | Додав: kamrmk | Дата: 15.10.2012 | Коментарі (0)

10 жовтня 2012 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи відбувся районний семінар-практикум вчителів «Захисту Вітчизни» на тему «Використання інтерактивних технологій на уроках захисту Вітчизни»
Вчитель захисту Вітчизни Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Клименко О.В. провів відкритий урок на тему «Стрілецька зброя та поводження з нею, догляд і зберігання». На уроці були використані інтерактивні методи навчання, також учні здобули практичні навички по Розбиранню і складанню автомата.
Методист відділу освіти Воронова О.В. проаналізувала роботу вчителів у 2011-2012 н.р. та визначила завдання, які стоять перед методичним об’єднанням вчителів захисту Вітчизни на 2012-2013 н.р.
На закінчення семінару було розглянуто питання участі загальноосвітніх навчальних закладів у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Зірниця».
Переглядів: 622 | Додав: kamrmk | Дата: 12.10.2012 | Коментарі (0)


Шановні освітяни!
Щиро вітаємо вас з професійним святом! Висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання.
Бажаємо вам, дорогі колеги, відчуття повноти й неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя й людської шани. Нехай у всіх ваших починаннях буде супутником успіх!

З повагою
Завідувач та колектив районного методичного кабінету
Переглядів: 594 | Додав: kamrmk | Дата: 04.10.2012 | Коментарі (0)

Одна з найгостріших людських потреб бути захищеним у правовому плані – може бути реалізована завдяки правовій освіті та вихованню громадян.
Основним завдання школи в незалежній Україні є виховання гармонійної, цілісної особистості – громадянина Української держави. Право – основа держави, знання права – порядок у державі.
Правова освіта стає пріоритетом національної стратегії освіти і виховання. Основна місія належить школі, яка має необхідні засоби і методичну базу для втілення в життя відповідних програм.
Варто зазначити, що правова освіта – це не робота одного року, це система, яка розрахована на кілька років для широкого кола учнів і дає результат у повсякденній роботі школи, позашкільній її діяльності.
В більшості закладах освіти в позаурочний час організовано роботу правознавчих гуртків «Правознавець». Гуртки та клуби стали добрим джерелом правових знань, основним організатором усіх право виховних заходів. Через них у школах проводяться зустрічі з прав ... Читати далі »
Переглядів: 713 | Додав: kamrmk | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

29.09.2012 року освітяни Кам’янщини зустрічали делегацію працівників освіти Богуславського району Київської області. У складі делегації були працівники відділу освіти, методичного кабінету та директори шкіл Богуславщини.
Під час візиту гості мали змогу ознайомитись із системою роботи загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних установ Кам’янського району. Освітяни Богуславщини побували у Тимошівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Кароля Шимановського, де подивилися умови навчання учнів початкової ланки (готовність до впровадження нових стандартів). Директор школи Погорілий Ю.А. ознайомив освітян із системою роботи школи, провів екскурсію у краєзнавчому центрі – шкільних музеях, гості оглянули методичний каб ... Читати далі »
Переглядів: 680 | Додав: kamrmk | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

    Пропонуємо до Вашої уваги Проект Концепції гуманітарного розвитку України до 2020 року, який аналізує сучасний стан гуманітарного розвитку в Україні. Крім того, визначаються основні цілі, пріоритети, завдання та принципи державної політики і політики в галузі гуманітарного розвитку на період до 2020 року, а також стратегічні напрями, механізми її реалізації та очікувані результати.
      Просимо розглянути та обговорити в колективах дану Концепцію. Відгуки надсилати на електронну адресу районного методичного кабінету.
Переглядів: 572 | Додав: admin | Дата: 02.10.2012 | Коментарі (0)

28 вересня 2012 року відбулися районні змагання серед працівників освіти присвячені Дню туризму. У змаганнях взяли участь 5 команд: апарату відділу освіти, працівників шкіл району, ради молодих вчителів, працівників позашкільних закладів освіти, працівників дошкільних закладів району. Від кожної команди були учасники в основних видах змагання: змагання з пішохідного туризму – смуга перешкод; змагання на швидкісне запалювання вогнища; змагання зі спортивного орієнтування; змагання на кращу лісову кашу; змагання «Лісове диво»; змагання на швидкість закипання води в казанку; представлення команди.
На кожному етапі змагань були визначені кращі, а в загальному заліку перемогу здобула команда працівників дошкільних закладів району.
... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: kamrmk | Дата: 01.10.2012 | Коментарі (0)

Шановні бібліотекарі!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
Бібліотека… Серце завмира,
Коли пірнаю в тишу таємничу,
Святилище пізнання і добра,
Що в майбуття через минуле кличе.

І осягнути незбагненну суть
Світобудови прагну заповзято,
Коли мені з полиці дістають
Важкі томи Плутарха і Сократа.

Немов надійний лоцман в морі книг,
Бібліотекар взяв штурвал у руки.
Розкуто мчить моїх фантазій бриг
Крізь холоди занепаду й розлуки.

І поки є ти, сховище книжок,
І поки ти людей рятуєш свято,
Мене не знищить соціальний шок,
Як час не вбив Плутарха і Сократа.

До дива знань і мрій, о друзі, йдіть!
... Читати далі »
Переглядів: 666 | Додав: kamrmk | Дата: 27.09.2012 | Коментарі (0)

Традиційне вересневе свято «ДАРИ ОСЕНІ» відбулося у міських школах району.
Всі учасники виявили творчий підхід, вишуканий смак та неабияку фантазію. Окрім квітів, для виготовлення композицій використовували фрукти, овочі, ягоди, деревину, траву, штучні матеріали. Кожний клас представив свою композицію, яка супроводжувалася влучною назвою, або вдало підібраним віршем.
Увагу глядачів і журі привернула і різнобарвна тематика робіт – вони були присвячені Україні, рідній мові, казковим героям та ін.
Виставка довго не відпускала відвідувачів. Безліч фотографій свідчать про те, яка красива наша земля і які талановиті діти навчаються в наших школах.
... Читати далі »
Переглядів: 716 | Додав: kamrmk | Дата: 27.09.2012 | Коментарі (0)

Конкурс з німецької мови «Орлятко»відбудеться у четвер, 13 грудня 2012 рокув навчальних закладах України.

Стати учасниками конкурсу можуть всі бажаючі учні 2-11 класів, без будь-якого попереднього відбору. Ті учні, які вивчають німецьку мову з 2-го класу, будуть змагатися у п’яти вікових категоріях: 2-3, 4-5, 6-7, 8-9 та 10-11 класи, а ті, хто вивчає цю мову з 5-го класу, будуть змагатися у чотирьох вікових категоріях: 5, 6-7, 8-9 та 10-11 класи. Конкурсні завдання цікаві, веселі й доступні дітям з різним рівнем підготовки. Вони містять запитання з багатьох напрямків знань: мови, країнознавства, літератури та відображають різнобічну інформацію про Німеччину. Цей конкурс дає можливість дітям з різних міст та селищ змагатися один з одним, не виходячи зі свого навчального закладу.
Координатор конкурсу учитель Кам’янської загальноосвітньої школи №1 Олексенко Є.Г.
Насту ... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: kamrmk | Дата: 27.09.2012 | Коментарі (0)