Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 21
21 жовтня 2016 року у спортзалі цукрозаводу відбулись фінальні змагання з футболу в рамках районної Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів (ІІ група). Переможцями стали:
І місце – команда Тимошівської ЗОШ І – ІІІ ст.
ІІ місце – Михайлівська спеціальна школа-інтернат
ІІІ місце – Грушківська ЗОШ І – ІІІ ст.
Вітаємо переможців!
Переглядів: 407 | Додав: kamrmk | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)

Вчитель – невтомний трудівник, для нього час не стоїть на місці: повсякчас потрібно підвищувати свою фахову майстерність, йти в ногу з часом.
Відповідно до плану роботи відділу освіти, 21 жовтня відбувся практикум, проведений головою методичного об’єднання вчителів хімії Запісочною Л.В., на тему: «Інноваційні технології на уроках хімії».
Людмила Володимирівна провела заняття з використанням квесту як засобу активізації навчальної діяльності учнів. Використання цього методу дозволяє розвивати активне пізнання на уроках, сприяє розвитку мислення, допомагає долати проблеми та труднощі, а саме: вирішити, розплутати, придумати, уміти застосовувати свої знання на практиці у нестандартних ситуаціях, тобто актуалізувати знання, вчить мислити логічно, розвиває інтерактивні здібності.
Практикум пройшов на високому рівні, що й було відзначено при обговоренні його учасниками.
Переглядів: 436 | Додав: kamrmk | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)

«Виховання громадянина і патріота Української держави через формування соціокультурних компетентностей учня на уроках української мови і літератури» - тема районного семінару вчителів української мови і літератури, який проходив 19 жовтня 2016 року у Косарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.
Відвідані уроки української мови і літератури (учителі Лісовенко Н.В. та Перепелиця Л.В.) та виховний захід «Героїка українського козацтва» є свідченням оптимального застосування форм, методів, прийомів навчання, що сприяють формуванню соціокультурних компетентностей учнів.
Активним учасником семінару була кандидат педагогічних наук, доцент навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Шляхова Валентина Володимирівна.
Більш детальну інформацію можна отримати за адресою http://slovopus.blogspot.com
Переглядів: 404 | Додав: kamrmk | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)