Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 21
1. Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, яким станом на 01 вересня 2015 року виповнилося 16 років, буде відбуватися за паспортами. Зважаючи на стислі терміни реєстрації, радимо якнайшвидше розпочати процедуру отримання паспортів.
2. Реєстрація для участі в ЗНО почнеться 1 лютого та триватиме до 4 березня.
3. Радимо визначитися зі спеціальностями та навчальними закладами, до яких плануєте вступати, та ознайомитися з Правилами прийому до обраних Вами ВНЗ. Правила містять перелік конкурсних предметів, з яких вступники подаватимуть сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.
Увага! Навчальні заклади можуть вимагати для участі у конкурсі на однакові спеціальності різний перелік конкурсних предметів, з яких необхідно подавати сертифікат ЗНО.
4. На сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua/ у розділі «Підготовка до ЗНО» розміщено матеріали, які допоможуть Вам підготуватися до зовнішнього незалежного оц ... Читати далі »
Переглядів: 448 | Додав: kamrmk | Дата: 21.01.2016 | Коментарі (0)

Повідомляємо, що відповідно до плану роботи Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» з 22 по 26 лютого 2016 року на Черкаському освітянському порталі буде проходити науково-практична Інтернет-конференція «Функціонування фахівця у професійному просторі як умова збереження його ідентичності».
До участі в Інтернет-конференції запрошуються працівники психологічної служби системи освіти області, методисти, педагогічні працівники, спеціалісти суміжних галузей, які мають теоретико-прикладні напрацювання або узагальнення власного досвіду роботи зі вказаної теми. Захід спрямований на пошук та популяризацію ефективних форм, методів, технологій та підходів у практичній діяльності фахівців гуманітарного профілю.
Для розгляду пропонуються такі питання:
1. Професійний контекст вирішення актуальних галузевих завдань у системі освіти.
2. Збереження, відновлення та примноження проф ... Читати далі »
Переглядів: 434 | Додав: kamrmk | Дата: 21.01.2016 | Коментарі (0)

Повідомляємо, що відповідно до річного плану Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників проводить Інтернет-семінар для педагогічних працівників дошкільної освіти «Використання творів Лесі Українки під час виховання ціннісного ставлення до природи».
Для розгляду пропонуються такі питання:
1. Використання казок Лесі Українки в роботі з дітьми дошкільного віку.
2. Форми, методи та прийоми, що забезпечують успішність використання творчої спадщини Л. Українки з дітьми дошкільного віку.
3. Багатство художньої палітри Лесі Українки при вихованні ціннісного ставлення до природи.
4. Виховний потенціал у творчому доробку Лесі Українки.
Матеріали для участі в Інтернет-семінарі просимо надіслати не пізніше 20 лютого 2016 року на електронну адресу: labordosh@ukr.net. Матеріали мають бути авторськими, а текст унікальним не менше ніж 70%.
Редколегія залишає за собою право відбору надісланих матеріалів при підготовці збі ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Додав: kamrmk | Дата: 21.01.2016 | Коментарі (0)