Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 01
У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 25 листопада 2015 року, з метою запобігання агресії, конфліктів, насильства та жорстокого поводження з дітьми у навчальних закладах, для спеціалістів психологічної служби проведено районний семінар-практикум на тему: «Психолого-педагогічні аспекти профілактики насильства та конфліктів в освітньому середовищі».
У ході семінару районним практичним психологом відділу освіти, Дорошко Л.П., проведено тренінгове заняття для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів району, з метою поглиблення знань учасників щодо проблеми насильства серед дітей, розвинення вмінь і навичок реагувати на агресію та насильство, усвідомлення ролі педагогічних працівників у попередженні насильства та жорстокого поводження з дітьми, розширення практики проведення групової роботи.
Така форма роботи - один з найефективніших методів засвоєння інформації в групі, що забезпечує активну участь і творчу взаємоді ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: kamrmk | Дата: 01.12.2015 | Коментарі (0)