Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 19
17 вересня працівники галузі освіти зі всієї України та закордону зібралися в Черкасах на щорічний Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій.
Урочисту частину фестивалю відкрила ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, яка висловила сподівання що цьогорічний фестиваль принесе нові ідеї та зміцнить бажання здійснювати і впроваджувати щось нове для гідного шкільного виховання дітей.
У пленарному засіданні фестивалю взяли участь дійсний член Національної академії педагогічних наук України, директор Інституту проблем виховання НАПН України Іван Бех, начальник відділу дослідження підготовки вчителів Інституту модернізації змісту освіти Мініс ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: kamrmk | Дата: 19.09.2015 | Коментарі (0)

12 вересня на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 відбувся семінар - практикум вчителів фізичної культури.
Учасники семінару працювали за планом : 1. Футбол. Техніко-тактична підготовка. 2. Волейбол. Двостороння гра.
Підсумовуючи роботу семінару, методист районного методичного кабінету Морозова В.А. підкреслила, що бажання учнів відвідувати та охоче займатися на уроках фізичної культури залежить великою мірою від особистого ставлення до фізичної культури самого учителя і в його спроможності зацікавити новим, цікавим та деколи і нестандартним підходом до викладання уроку з впровадженням інноваційних методів викладання уроків фізичної культури.
Переглядів: 494 | Додав: kamrmk | Дата: 19.09.2015 | Коментарі (0)

11 вересня 2015 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 працював районний семінар вчителів Захисту Вітчизни на тему: "Військово-патріотичні заходи як засіб виховання громадянина України".
Згідно плану роботи семінару, вчителем Клименко О.В. було проведено урок з предмету Захист Вітчизни у 10-А класі. Урок викликав схвальні відгуки від учасників семінару.
Планом роботи семінару передбачалося обговорення питань: «Військово – патріотичного виховання в загальноосвітніх закладах району», підсумки проведення навчально-польових зборів у 2015 н.р. , проведення заходів Дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура) та ін.
Як зазначив методист районного методичного кабінету Морозова В.А., сучасний урок з використанням мультимедійних технологій це сьогодення часу, де вчитель Клименко О.В. показав, як використовуючи мультимедіа можна провести урок. У обговоренні уроку прийняли участь всі присутні, які у своїх виступах зазначи ... Читати далі »
Переглядів: 499 | Додав: kamrmk | Дата: 19.09.2015 | Коментарі (0)