Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 26
З метою розвитку професіоналізму педагогів, підвищення рівня методичної роботи, створення умов для поширення кращого досвіду та новітніх технологій, ознайомлення з досягненнями педагогічних колективів району 25.03.2015 року на базі Кам’янської загальноосвітньої школи №1 проведено ювілейну ХХ виставку перспективного педагогічного досвіду «Освіта Кам’янщини- 2015». В роботі виставки взяли участь заступники директорів шкіл з навчально – виховної роботи, молоді спеціалісти, вчителі..
Учасників виставки привітала завідуюча районним методичним кабінетом Воронова Ольга Володимирівна, яка ознайомила присутніх з планом роботи виставки, наголосила на особливостях цьогорічного заходу та побажала освітянам плідної роботи.
Одним із основних чинників підвищення якості знань є упровадження у практику навчання інноваційних технологій, оновлення змісту навчально-виховного процесу відповідно до сучасних досягнень освіти і науки. Більшість навчальних закладів району плідно працюють у цьому ... Читати далі »
Переглядів: 562 | Додав: kamrmk | Дата: 26.03.2015 | Коментарі (0)