Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 02
27 лютого шість молодих педагогів природничо-математичного напрямку зібралися на чергове засідання «Школи молодого вчителя», яке на цей раз відбулося у стінах Кам’янського еколого-економічного ліцею.
Спочатку молоді колеги відвідали інтегрований урок хімії та математики у 9 класі «Розв’язування розрахункових задач», який провели вчителі вищої категорії Мельник І.В. та Ходоровська С.І. На уроці вивчалися різні способи розв’язування задач на суміші. Вчителі продемонстрували сучасні методи ведення уроку: поєднання індивідуальної та фронтальної видів робіт; практична робота, тощо. Кожен етап уроку був вмотивований, завдання, яки ставились перед учнями – посильні. Під час уроку доцільно використовувався комп’ютер: для проведення тестування, для демонстрації способів розв’язування задач, на етапі актуалізації опорних знань.
Урок алгебри, проведений вчителем вищої категорії Чумаченко В.С. у 10 класі, мав на меті узагальнити знання учнів з теми «Розв’язування тригонометричних рів ... Читати далі »
Переглядів: 612 | Додав: kamrmk | Дата: 02.03.2015 | Коментарі (0)

«Застосування елементів інноваційних технологій у викладанні російської мови та світової літератури» - тема районного семінару вчителів світової літератури, який проходив 27 лютого 2015 року у Кам’янському будинку творчості дітей та юнацтва. Методист РМК Юрченко Н.В. зосередила увагу колег на тому, що ефективність уроку може забезпечити лише творчий підхід вчителя до його побудови та проведення, насиченість різноманітними прийомами, методами та формами викладання. Із новинками методичної літератури ознайомила вчителів-філологів Шевченко М.Г., голова РМО, вчитель світової літератури Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. У ході семінару вчителі маги змогу переглянути відеоурок Солошенко Н.П., вчителя світової літератури та російської мови Косарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Повторение и систематизация выученного материала. Все виды речевой деятельности на уроке русского языка». Досвідом роботи щодо активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках світово ... Читати далі »
Переглядів: 609 | Додав: kamrmk | Дата: 02.03.2015 | Коментарі (0)