Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 23
Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету на 2014-2015 навчальний рік 20.02.2015 року на базі Тимошівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів фізичної культури «Впровадження новітніх методик на уроках фізичної культури».
Учасники семінару працювали за планом:
1. Програма розвитку фізичної культури і спорту у Кам'янському районі
на 2014 – 2016 роки.
(Морозова В.А. методист РМК).
2. Підведення підсумків районної та обласної спартакіади.
(Морозова В.А. методист РМК).
3. Елементи футболу на уроках фізичної культури.(відео - урок)
(Манштейн Г.М. Тимошівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів).
3. Традиції та інновації у проведенні уроків фізичної культури.
(Діброва В.В. Ребедайлівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Гордієнко В.О. Михайлівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів).
4. Розвиток функціональних можливостей учнів у впровадженні модуля з волейб ... Читати далі »
Переглядів: 842 | Додав: kamrmk | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

З метою гідного відзначення річниці від дня народження Великого Кобзаря 20 лютого 2015 року проходив конкурс читців поезії Т.Шевченка та конкурс юних поетів «Тарасовими шляхами». Цього дня в приміщенні районної бібліотеки зібралися шанувальники творчості Кобзаря, переконані в тому, що пам’ять про Т.Г.Шевченка має бути для нас, нащадків, святинею.
До участі у конкурсі було залучено 78 учнів загальноосвітніх закладів району.
Конкурс юних читців поезії Т.Г.Шевченка проходив серед учнів 3-11 класів у таких номінаціях: «Художнє слово» та «Театральне мистецтво».
Справжніми шанувальниками поезії Т.Г.Шевченка показали себе учні початкових класів. З їх уст палко звучали слова поета, зігріті теплотою маленьких сердець. Переможцями конкурсу стали учні: І місце Тимошенко Марина (Михайлівська ЗОШ), Яценко Дарина (Телепинська ЗОШ №1), учні 4 класу Баландинської ЗОШ – Худан Валерія та Улан Сергій; ІІ місце Литвин Вікторія (Кам’янська ЗОШ №2), Шумаков Олександр (Кам’янська ЗОШ №1) ... Читати далі »
Переглядів: 640 | Додав: kamrmk | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

20 лютого на базі Косарської загальноосвітньої школи відбувся спільний семінар учителів інформатики та учителів початкових класів. Засідання розпочалося із вшанування загиблих героїв Небесної сотні хвилиною мовчання.
Метою чергового зібрання педагогів району було обмін досвідом у проведенні уроків інформатики у початковій та середній ланках.
Учитель 3 класу Гребенюк Н.П. провела урок «Переглядаємо презентацію. Запуск презентації на перегляд». Третьокласники протягом уроку допомагали Незнайкові опанувати ази роботи з комп’ютером. Вони розв’язували задачі на логічне мислення, розгадували загадки, розшифровували назви пристроїв.
Учитель в ігровій формі повторив правила безпечної поведінки біля комп’ютера, була проведена фізкультхвилинка і зарядка для очей. Наприкінці уроку діти висловлювали свої думки з приводу вивченого на уроці.
Урок у 6 класі провела вчитель Скічко Т.М. Урок проходив у формі ділової гри «Редколегія», адже метою уроку було навчитися редагуват ... Читати далі »
Переглядів: 570 | Додав: kamrmk | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)