Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 26
23 січня на базі Кам’янської ЗОШ №2 відбувся семінар учителів математики по темі «Компетентісний підхід у викладанні математики». Вчителями школи було дано два відкриті уроки за новими Державними стандартами: «Додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками» (5-Б клас, вчитель Коломієць В.І. та «Порівняння раціональних чисел» (6-Аклас, вчитель Майба Т.Б.) Обидва уроки викликали схвальні відгуки від учасників семінару.
Методист Олексенко Н.Р. наголосила на тому , що Державні стандарти і навчальні програми повинні забезпечувати «формування особистості, яка усвідомлює свою належність до Українського народу, європейської цивілізації, орієнтується в реаліях і перспективах соціокультурної динаміки, підготовлена до життя в постійно змінюваному, конкурентному, взаємозалежному світі».
Однією із засад Концепції загальної освіти є компетентнісний підхід до навчання та виховання. У процесі реалізації компетентнісного підходу навчально-пізнавальна діяльність спрямована на форм ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: kamrmk | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)