Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 24
Черкаське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 22 листопада 2014 року в м. Кам’янка на базі Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися змагання з шахів та шашок за програмою ХХІ обласних комплексних навчально-виховних заходів серед школярів у 2014 році.
В змаганнях взяли участь 3 міста і 14 районів Черкаської області: Городищенський, Жашківський, Звенигородський, Золотоніський, Кам’янський, Лисянський, Смілянський, Тальнівський, Канівський, Черкаський, Чигиринський, Чорнобаївський, Шполянський, м.Черкаси, м. Золотоноша, м. Сміла ( 54 учасники).
Учасники змагань з шашок серед дівчат:
Лушпіган Даша (Кам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1), Матюшкіна Даша (Кам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1), Дяченко Юлія (Жаботинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів).
Переможцями та призерами з шашок серед юнаків стали:
І місце – Клочанка Назар ( Жаботинська зага ... Читати далі »
Переглядів: 823 | Додав: kamrmk | Дата: 24.11.2014 | Коментарі (0)

23 листопада відбувся районний етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики (програмування). У змаганнях взяли участь учні 9-11 усіх навчальних закладів міста. Проте розв’язати запропоновані завдання вдалося не усім. Лише для Лисенко Юлії та Конверцева Максима з еколого-економічного ліцею та Леуса Вадима з Кам’янської ЗОШ №1 задачі виявилися посильними:. Представляти нашу команду на обласному етапі будуть ліцеїсти.
Переглядів: 587 | Додав: kamrmk | Дата: 24.11.2014 | Коментарі (0)