Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 19
19 березня 2014 року проведено районний семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів на тему: «Психолого-педагогічні засоби оптимізації міжособистісних стосунків в освітньому середовищі».
Особливий наголос був поставлений на темі жорстокості та насильства серед дітей шкільного віку.
У ході семінару були розглянуті питання:
«Агресивна поведінка як одна з найголовніших проблем сучасної школи» (районний практичний психолог Дорошко Л.П.);
«Роль сімְ’ї у вихованні дітей» (методист з охорони дитинства Кіян Н.К.)
Соціальний педагог Ревівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Івахненко В.О. презентувала систему роботи школи щодо профілактики насильства та жорстокості в учнівському середовищі.
Учасники семінару переглянули тренінгове відеозаняття з учнями 9 класу Ревівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на тему: «Навички ненасильницького ефективного спілкування».
Метою зан ... Читати далі »
Переглядів: 695 | Додав: kamrmk | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

Однією з найвиразніших рис європейської школи ХХІ століття є її компетентнісна зорієнтованість, яка вже усталилася як наріжне поняття освіти. Завдання сучасної школи полягає насамперед у формуванні особистості, здатної до соціальної взаємодії людей, спроможної до активної життєвої діяльності в соціумі.
19 березня 2014 року на базі Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проходив районний семінар учителів російської мови та класних керівників.
Усі заходи семінару вчителів російської мови були об’єднані темою:
«Формування комунікативних компетенцій засобами навчально-пізнавальних ігор із застосуванням інтерактивних технологій на уроках російської мови».
Шевченко Марина Георгіївна, вчитель російської мови, під час проведення відкритого уроку-гри у 5 класі раціонально використала методи та засоби навчання, вдало продемонструвала можливість формування комунікативних компетенцій шляхом застосування навчально-пізнавальних ігор.
До розкриття теор ... Читати далі »
Переглядів: 714 | Додав: kamrmk | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)