Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 05
Щовесни на початку березня ми вшановуємо пам’ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Черкащина, славетна прадавня земля, стала тим «райським куточком», де мати привела на світ пророка і генія, Божого посланника і провідника нації Тараса Шевченка.
Пріорітетним завданням навчально-виховного процесу в сучасній школі є всебічний розвиток учнів, зокрема творчих здібностей особистості.
5 березня 2014 року у приміщенні Кам’янського історико-краєзнавчого музею проходило спільне засідання школи молодого вчителя (українська мова та література) та творчої групи вчителів-філологів на тему «Розвиток обдарованості у процесі науково-дослідної діяльності».
Своїми напрацюваннями щодо організації роботи з обдарованими учнями поділилася з присутніми Кунцевич Оксана Іванівна, вчитель української мови ті літератури Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.
Презентацію «З Україною у серці» представив Голобородий Сергій, учень 11 класу Кам’янського еколого ... Читати далі »
Переглядів: 619 | Додав: kamrmk | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

Одним із пріоритетних завдань сучасної освіти є створення умов, які забезпечують виявлення та розвиток талановитих дітей. Участь у предметних олімпіадах і конкурсах Малої академії наук України – яскравий показник ефективної роботи з обдарованою молоддю.
Кам'янський еколого-економічний ліцей п’ятий рік поспіль має найбільше переможців обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України серед навчальних закладів Черкащини. Цього року здобуто шість перших, сім других і п'ятнадцять третіх місць.
Також вагомі результати ліцеїсти мають і на обласних предметних олімпіадах – два перші, три другі і одинадцять третіх місць.
Відповідно до Положення про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти учасники міжнародних предметних олімпіад та турнірів, конкурсів, переможці III (нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів) та учасники IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад звільняютьс ... Читати далі »
Переглядів: 753 | Додав: kamrmk | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

Intel Еко-Україна
Ємець Денис, учень 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею здобув друге місце на Всеукраїнському конкурсі «Intel Еко-Україна 2014» національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2014 (International Science and Engineering Fair).
Тема роботи: "Біотестування нафтозабруднених ґрунтів м.Кам’янки Черкаської області" (науковий керівник Мельник І.В.)
Всеукраїнський конкурс винахідницьких та раціоналізаторських проектів
Морозова Олександра, учня 11 класу Кам'янського еколого-економічного ліцею нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за друге місце Всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму в секції «Сільськогосподарське дослідництво та винахідництво».
Тема роботи: "Туковий апарат для локального внесення біологічно активних добрив в органічному землер ... Читати далі »
Переглядів: 564 | Додав: kamrmk | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)