Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 25
22 жовтня 2013 р. об 11:00 у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося урочисте відкриття V Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті». Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».
На виставці були представлені матеріали із 796 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних та муніципальних органів управління освітою, видавництв, підприємницьких структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 усіх регіонів України, а також учасників з Китайської Народної Республіки, Росії, США та Франції. Зокрема:
На 109 науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах, презентаціях відбулося обговорення нагальних проблем подальшого реформування галузі освіти, удосконалення процесу навчання і виховання, упровадження інформаційних технологій і педагогічних новацій, обмін досвідом практичної роботи та здобутк ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: rimar | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)