Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 13
І мене в сім’ї великій
В сім’ї вольній, новій,
Не забудьте пом’янути
Незлим, тихим словом
Т. Шевченко]

13 березня 2013 року проходив конкурс читців поезії Т.Шевченка та конкурс юних поетів «Тарасовими шляхами». Цього дня в приміщенні районної бібліотеки зібралися шанувальники творчості Кобзаря, переконані в тому, що пам’ять про Т.Г.Шевченка має бути для нас, нащадків, святинею. Конкурс проходив у рамках заходів щодо відзначення річниці з дня народження Т.Г.Шевченка.
З вітальним словом до конкурсантів, учителів, членів журі звернулася Шляхтова Людмила Миколаївна, заступник голови Кам’янської районної державної адміністрації.
До участі у конкурсі було залучено ... Читати далі »
Переглядів: 995 | Додав: kamrmk | Дата: 13.03.2013 | Коментарі (0)

13 березня на базі Жаботинської школи відбувся семінар учителів етики та бібліотекарів. До уваги присутніх був представлений інтегрований захід «Подорож у країну Ввічливості і Доброти». Шестикласники разом з учителем етики Комісаровим В.І. та бібліотекарем Кайдою Т.К. мандрували уявним потягом по станціях «Вітайтеся з усіма - це твоє здоров’я», «Містечко вихованих людей», «Семафор ввічливості». На станції «Несподівана зустріч» у гості до дітей завітала Шапокляк і надала учням «корисні» поради як поводити себе у гостях та з друзями, але діти не послухалися її. На зупинці «Скринька народної мудрості» діти згадували прислів’я та приказки про добро та дружбу. Бібліотекар на зупинці «Літературна» нагадала у яких творах згадується про дружбу та взаємодопомогу, представила книжкову виставку і запропонувала учням почитати цікаві книги, що є у бібліотеці. Учні продемонстрували високу виконавську майстерність у читанні гуморесок, у танцях та співі. Присутні високо оцінили проведений захід.
... Читати далі »
Переглядів: 737 | Додав: kamrmk | Дата: 13.03.2013 | Коментарі (0)