Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 18
На нараді при начальнику відділу освіти завідуюча РМК Римар Л.Я. звітувала про методичну сесію для завідуючих РМК, що вже третій рік поспіль проводиться як інноваційна форма підвищення кваліфікації. Ось і цього року 12 - 16 листопада на базі ЧОІПОПП проведена осіння методична сесія з питання «Науково-методична підтримка інформаційно-освітнього простору регіону».
Заходи, проведені під час сесії, направлені на реалізацію Державного стандарту загальної початкової освіти, Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій "Сто відсотків” на період до 2015 року, Державної цільової соціальної програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2015 року.
Тема методичної сесії обрана не випадково, адже діяльність районних (міських) методичних кабінетів і подальший їх розвиток тісно пов'язаний з інноваційними процесами, що відбуваються в освітній галузі, та ви ... Читати далі »
Переглядів: 740 | Додав: rimar | Дата: 18.11.2012 | Коментарі (0)